یک بزرگتر از یازده میشود اگر...
چه تصور و برداشتی از این عنوان درشت دارید؟ چه چیزی به ذهن شما خطور میکند؟
امروز ششم اسفند ماه است و حداقل 23 روز دیگر، به اتمام سالِ پر فراز و نشیب 1398 مانده است. اگر بخواهیم حسابی سرانگشتی و تاجرانه داشته باشیم، تاکنون 342 روز از سال گذشته است وشما تنها 23 روز دیگر فرصت دارید تا امسال تان را به خوبی و با موفقیت به اتمام برسانید؛ در این دست نویس به این موضوع میپردازم و در انتها، راههایی را باهم مرورخواهیم کرد که به روزهای باقی مانده یتان رنگ طلا میبخشد و ضمن جبران کاستیهای 11 ماهه گذشته، نردبان موفقیت و رسیدن به خواستهها را هم نشان تان میدهد و برای ادامه زندگی نیز یاری تان خواهد کرد؛ اگر:
با علاقه و تعهد، به تمامیآنها جامۀ عمل بپوشانید و کم کاری نکنید...
نمیدانم چه شغلی و چه میزان درآمدی دارید، برای زندگیتان هدف و برنامهای دارید یا خیر اما اطمینان دارم که به خوب بستنِ پرونده سال و سَبُک وارد شدن به سال جدید علاقه وافری دارید! اگر سال قبل را خوب ببندید، با سبُکی و انرژی بیشتری به استقبال سال جدید میروید و میتوانید بهتر و مؤثرتر زندگی کنید...
برای شما چندین پیشنهاد دارم که میتواند تأثیرگذاری این ماه را بیشتر از پیش کند و به کمک آنها کم کاریهای 11 ماه گذشته را به خوبی جبران کنید. تمام این پیشنهادات و قرارهای موفقیت را با دقت بخوانید و اگر تصمیم به خوب زیستن و بستن پرونده سال 98 تان دارید، آنها را با علاقه و تعهد انجام دهید و نتیجه اش هرچه که بود، در قسمت نظرات بنویسید و به اشتراک بگذارید...
1. مطالعه یک تا سه کتاب در یک ماه باقی مانده
فارغ از پرسش کلیشهای و پرتکرار " اهل مطالعه هستید یا خیر؟ "، اگر کمیبجنبید و در وقتهای خالی و مُرده یتان، کمیلای کتاب را باز کنید و بخوانید، میتوانید حداقل یک کتاب را در این ماه به پایان برسانید و اگر کمیعلاقه نشان دهید و برنامهای برای این کار دست و پا کنید، میتوانید به دو تا سه کتاب چنگ بزنید و مشتاق تر سال جدید را آغاز کنید! حتما انگشت به دهان میگویید: " چگونه؟ مگرمیشود؟ مگرمن میتوانم؟! "
پاسخ تمامیاین پرسشهای گفته و ناگفته تنها یک جمله است: اگر بخواهید، میشود...!
برای تشریح جزئی تر این برنامهی کتابخوانی، مثالی پیش پا افتاده میزنم تا به اهمیت لحظه لحظه این ماه بیشتر و بهتر پی ببرید:
یک شبانه روز 24 ساعت دارد. 23 ساعت در اختیار خودتان باشد و هرکاری که دلتان خواست انجام بدهید و تنها یک ساعتش را صرفِ کتابخوانی کنید!
اگر در روز تنها 1 ساعت میهمان کتاب و کتابخوانی باشید، به ترتیب در هفته 7 ساعت و در آخرین ماه سال هم حداقل 28 ساعت کتابخوانی کرده اید! جالب است، نه؟!
اگر فرض کنیم در این یک ساعت، 20 صفحه بخوانید؛ در هفته میشود 140 و در یک ماه کامل نیز 560 صفحه و معادل یک تا دو کتاب خوانده اید!
پس به راحتی میتوان کتابخوان شد و از برکات کتاب سهم برد.
اگر به خودتان اعتماد دارید و میخواهید سال را به خوبی به پایان برسانید و این موفقیت را درسال جدید گسترش دهید و هر روز با سوادتر شوید، از همین امروز شروع کنید تا سر و کلۀ بهانههای جور واجور پیدا نشود و تمامیخواندهها را از یادتان نبرد؛ همین الان به کتابخانه یتان سری بزنید و برحسب نیاز یا علاقه، یکی از کتابهایتان را بردارید و از همین امروز، قرار یک ساعته کتابخوانی را آغاز کنید. یک ساعت هم تا چشم برهم بزنید تمام میشود پس گله و شکایتی نکنید که کار دارم، باشد سال جدید آغاز میکنم و هزار یک بهانه کوچک و بزرگ که امروز به زبانش میآورید و فردا، سالها عقب تان میاندازد؛ اگر میخواهید فردای موفق و پرآرامشی داشته باشید، باید امروز نهالش را بر صفحه زندگی بکارید! اگر امروزی را صرف کاشتنِ صحیح آن نکنید یا در ادامه از آبیاری و توجه دریغ کنید و ولش کنید به اَمانِ خدا، ویرانهای سختتر خواهید داشت؛ کتابخوانی و مطالعه، برای انسانِ پردغدغۀ امروز، از نفس کشیدن هم مهمتر است. به انسانی که کتاب نخواند، روزگار و فرشته موفقیت هم توجهی نخواهد کرد...
پس قرارمان این باشد که تا یک ساعتتان پرنشده، از جایتان بلند نشوید و کتاب را هم نبندید! اگر این یک ساعت برایتان آزاردهنده و سخت است، میتوانید میزان صفحهای تعیین کنید و برطبق جدول و کاغذی، برنامه کتابخوانی تان را مو به مو اجرا و خانهها را یک به یک پُر کنید. بعدها به راز این برگۀ کاغذ و نوشتنیهایش پی میبرید...
پیشنهاد میکنم کف میزان صفحه یتان 10 تا 15 صفحه باشد.
قرار اول: یک ساعت کتابخوانی در روز، در هر حال و وضعیتی
2. تهیه لیست نجات و اقدام فوری
هرکسی در زندگی اش مجموعهای از کارهای کرده، نیم کرده و نکردهای دارد. کاری را با علاقه و انرژی بسیار کلید میزنیم و پس از چند روز، به با بهانههای مختلف و گاه کودکانه رهایش میکنیم میرود به اَمان خدا! اگر شما هم از این دسته هستید، حتما این شماره را با دقت بخوانید و پیشنهادش را اجرایی کنید...
در ابتدا تمام کارهای نصفه و نیمه یتان را لیست کنید و روی برگهای بنویسید. در گام دوم، آنها را براساس برچسب مهمترین تا کم اهمیت ترین کار مرتب سازی کنید و با برنامه ریزی انجام شان دهید. دانه به دانه یشان را بردارید و پس از اتمام، خط و نشانی رویش بکشید تا هم باعث تزریق انرژی و حس پیروزمندی به وجودتان شود و هم بهتر مدیریت شان کنید؛ آن چنان جدی و پر قدرت عمل کنید که لیست تا آخر ماه یا خالیِ خالی شود و یا بخش اعظمش انجام شده باشد. باید برای سال جدید، کوله باری خالی و سبک داشته باشید تا بهتر و بیشتر پذیرای تجربیات و کارهای جدید شوید، با کوله بارسنگین و نیمه پر یا آشفته که رنگ و بوی سال گذشته را دارند، به این مُهم نمیرسید! پس این قرار و برنامه را جدی بگیرید و حتما برای آن وقت بگذارید؛ این برنامه ریزی و لیست بندی کارها به خوبی به کمک تان میآید و همچون عصایی دست تان را میگیرد.
نوشتن لیست نجات و اقدام فوری تان را همین امروز آغاز کنید...
قرار دوم: تهیه لیست نجات، اولویت بندی و اقدام فوری
3. برنامهای لذت بخش برای فرار از یکنواختی زندگی
با شروع سال جدید، نبض زندگی هم باید در کنار البسه و ظاهر شما نونوار شود. باید دوروبرتان هم رنگ و بوی عید بگیرد تا سال را هرچه بهتر و خوش انگیزه تر آغاز کنید؛ برای این کار پیشنهاد و برنامهای دارم که اگر اجرایش کنید، از یکنواختی زندگی و کسلیِ رایج هم جستی شکوهمند زده اید! برای این کار تنها کافی است یک کار کوچک و لذت بخش را با دقت و حوصله انجام دهید و به پایان برسانید؛ آن کار این است:
چیدمان اتاق و ذهن تان را جدید و متنوع کنید!
کار سختی هم درپیش ندارید، کافی است کمرهمت ببندید و اتاق تان را سر و شکلی جدید بدهید تا حال روحی و جسمیتان بهتر شود. شنیده اید که میگویند:
" چند شاخه گل خریداری کنید و روی میز بگذارید تا حال تان خوب شود؟ "
این کار یعنی تغییر چیدمان هم دقیقاً همان تأثیر و نتیجه را به دنبال دارد، امتحانش کنید!
غبار آشفتگی و شلوغی را از اتاق شخصی تان پاک کنید و چینش وسایل و اجسام را هم تغییر دهید تا ذهن تان نفسی تازه بکشد و خود را در جایی جدیدتر ببیند؛ در این زمان است که ایدههای بهتری به ذهن تان میرسد و طعم خوش زندگی را عمیق تر میچشید.
یازده ماه در این اتاق بوده اید، اوقات نیک و بدی را پشت سر گذاشته اید، تمامیاجناس و وسایل موجود تکراری شده اند و نمیتوانید آرامش و تمرکز اولیه را پیدا کنید؛ حق دارید که نتوانید بنویسید یا حال خوش و مثبتی نداشته باشید. بهتر است بدانید که یکنواختی یکی از مهمترین علل و عوامل اصلی افسردگی و توقف زندگی است، با تغییر چیدمان میتوان تا حد زیادی از این کارجلوگیری کرد و به ذهن قدرت، طراوت و فعالیت بخشید...
قرار سوم: تغییر چیدمان اتاق و فرار از یکنواختی زندگی
4. برنامه ریزی برای اولین ماه از سال جدید
فروردین ماه تا 23 روز دیگر سر و کله اش پیدا میشود، برای دیدارش آماده هستید؟ قرار است در این ماه، چه کارهایی انجام دهید؟ به این موارد فکر کرده اید؟
پرواضح است که برنامه ریزی و هدف گذاری یکی از سخت ترین مراحل زندگی است. اگر تابحال هدفمند بودن را تجربه نکرده اید، پیشنهاد میکنم یکی از برنامههای اصلی سال 99 تان همین باشد و برای داشتن فردایی بهتر، از همین امروز مقدماتش را فراهم کنید...
کاغذی بردارید و اهدافی که برای اولین ماه سال دارید را بطورکامل و واضح بنویسید. بدیهی است که 13 تا 15 روز درگیر دید و بازدید عید و سفر و گشت گذار هستید، برای آن که برنامه ریزی و هدف گذاری برایتان سخت و سنگین نشود و مزاحمتی هم برای عیدتان ایجاد نکند، بهتر است برای انجام برنامههای اصلی، روی 15 روز دوم فروردین تمرکز کنید.
چه کار مثبت و خوبی میتوانید انجام دهید؟ چه طرح و برنامهای برای نوشتن تان دارید؟
میخواهید کدام کتاب را بخوانید و تا چه شماره صفحهای پیش بروید؟
تا 30 فروردین که پایان ماه است، قرار است به چند موزه سر بزنید؟
چه برنامهای برای بهبود حال و احوالتان در این ماه دارید؟
به برنامههایتان چگونه خواهید رسید؟ برنامهای برای ورزش و تندرستی تان دارید؟ و...
(ممکن است بیماری کرونا اندکی روی برنامههای خارج از منزل تان تأثیر منفی و مخرب بگذارد، برای اینکار میتوانید برنامههای توسعه فردی خانگی را جایگزین کنید تا شرایط اندکی بهتر و آرام تر شود. بسیاری از کارهای مثبت در منزل هم قابل انجام است.)
به این پرسشها فکر کنید و چارچوب برنامه یتان را طراحی کنید. میتوانید این چارچوب را روی کاغذ بکشید و یا با برنامههای کامپیوتری آماده اش کنید؛ به برنامه یتان متعهد باشید و سعی کنید حداقل به 90 درصد از آن دست یابید؛ دراین باره میتوانید از تیک زدن یاهایلایت کردنهم استفاده کنید تا کارهای انجام شده یتان بهتر و بیشتر توی دید باشند و انرژی و انگیزهای مثبت به شما تزریق کنند...
قرار چهارم: برنامه ریزی 15 روزه فروردین برای زندگی موفق تر
5. برنامه ریزی کلی شش ماه ابتدای سال 99
قرار چهارم را وسیع تر کنید و به شش ماهش برسانید و این دفعه اهداف بزرگتر، بهتر و وسیع تری را انتخاب کنید. از هم اکنون به فکرش باشید و 10 روز مانده به اتمام فروردین ماه، دست به قلم شوید و چارچوبش را آماده سازید. موفقیت در قرارچهارم، میتواند هم زندگی شما را بهتر و موفق تر کند و هم کیفیت و تاثیر این قرار جدید را تضمین کند.
قرار پنجم: برنامه ریزی شش ماه از زندگی من
6. تهیه لیست عادات، اصلاح و تقویت
برگهای بردارید و با صداقت کامل، دو ستون ایجاد کنید. در یکی ازستونها، عادت مثبت و خوب تان را بنویسید و در ستون دیگری، عادات منفی، مسموم و آزاردهندهای که دارید؛ در این باره هم با دقت و صداقت عمل کنید، هرعادت و کاری که به ذهن و دل تان میرسد را بنویسید. وقت تغییر و به سازی زندگی است، پس ستونها را به خوبی پُر کنید.
برای فاز اولِ تحول و تولد، علاقمندید کدامشان را سریع تر از بین ببرید و کدامیک میتوانند با تاخیر از بین بروند؟
تمام این موارد را طبق قاعده اولویت و پرسش بالا، مرتب سازی کرده و بخش اعظم شان را در این 23 روز باقی مانده اصلاح کنید؛ عادات خوب هم که تکلیف شان مشخص است! باید تقویت و به سازی شان شوند. اگر این عادات را اندکی ژرف تر نظاره کنید، میبینید که لکههای سیاهی در دل شان دارند که ضمن کندتر کردن سرعت رشد، شما را دیرتر به هدفتان میرسانند! سعی کنید در یک برنامه زمان بندی شده و جامع، آنها را هم رفع کنید؛ با این روش میتوانید عادات منفی تان را کاهش داده و به صفر برسانید و در مقابل، عادات مثبت و معقول را جایگرین شان کنید. برای این کار، میتوانید هدیه و جایزهای هم برای خودتان در نظر بگیرید تا انگیزه یتان برای تغییر و تحول بیشتر و بیشتر شود...
قرار ششم: تهیه لیست عادات، حذف و تقویت آنها
7. به ورزشِ جسم، روح و ذهن تان اهمیت دهید!
دراین روزهای باقی مانده تا پایان سال، کمیبیشتر به خودتان برسید. بهترین ورزش جسم که هم بدنتان را پرنشاط و هم خلاقیت تان را شارژ دایم میکند و فراتر ازاین، برای نوشتن شما هم خیر و برکت خواهد داشت، همین پیاده روی ساده و پیش پا افتاده است!
این برنامه را به بعد از کنترل و رفع بیماری کرونا ویروس منتقل کنید و یا در محیط
امن منزل به برنامه ورزشی خودتان برسید تا خطری شما را تهدید نکند...
قرار ششم: تغییر سبک زندگی با ورزش جسم، روح و ذهن
8. برنامه ریزی و آغازی برای یادگیری و تجربه عادات جدید
عادات پس از چند مدت رنگ میبازند و کهنه میشوند. برای سال جدید، به سمت عادات و تجربیات جدیدتری بروید تا روح تان جلا پیدا کند! در همین یک ماهِ مانده، برنامه ریزیهایی انجام دهید و پس از اتمام تعطیلات نوروزی یا در حین آن، عملیات اجرایش شان را نم نمک آغاز کنید. میتوانید از پیشنهادات زیر برای برنامه ریزی و جدید سازی عادات و تجربیات تازه الهام بگیرید...
1. خواندن کتب عمومیو تخصصی (با برنامه ریزی ... رجوع به شماره یک)
2. یادگیری یکی از هنرهای دست ساز چوبی
3. یادگیری زبان خارجی جدید بجز انگلیسی
4. بازدید از موزهها و آثار باستانی (دو تا چهار بار در ماه)
5. یادگیری اسرار و شیوههای زندگی موفق
6. روزانه یک تا سه صفحه نوشتن در موضوعات مختلف (رجوع به مورد بعدی)
7. استفاده از یک یا دو روش تقویت هوش نظیر روبیک، پازل شمارگان، کارهای ضربدری
و...
قرار هشتم : عادات و تجربیات جدید را تجربه کنید تا روح تان جلا پیدا کند.
9. برنامهای برای پیشرفت صعودی قلم و نوشتن
سوای تکالیف نوشتاری که در گروه و کانال ایده داستان برعهده دارید، روزی یک صفحه برای دل خودتان بنویسید و درآن کاملاً راحت باشید. فرقی نمیکند از چه مینویسید یا برای چه کسی دست به قلم میشوید، مهم نیست چه موضوعی را دست مایۀ نوشتن تان میکنید و با خودکار مینویسید یا به شکل مدرن، مهم آن است که بنویسید و این برنامه را وارد کارهای روزانه یتان کنید؛ در این باره نه با تعداد لغت و خط دست و پایتان را ببندید و نه خودتان را محدود به چیزی کنید ! این نوشته قرار نیست در جایی منتشر شود و یا کسی آن را بخواند؛ پس کاملاً آزادانه و بدون هیچ مانعی بنویسید.
همواره سعی کنید خوش تعهد باشید و هر روز رأس ساعت معینی پشت میزتان بنشینید و شروع به نوشتن کنید؛ برایتان بیماری، سردرد، مهمان، حال خوش و ناخوش مهم نباشد و وظیفه خودتان بدانید که هر روز یک تا سه صفحه را با هر حالی پر کنید...
اگر قرار باشد در این باره به شما پیشنهاد و توصیهای داشته باشم، این است که با خودکار و کاغذ اُنس بگیرید و این تمرین روزانه را به شکل دستی بنویسید. نوشتن بدین شکل فواید بسیاری دارد که در نوشتارهای آینده به شکل جزئی و کلی به آنها اشاره خواهم کرد اما فعلاً درهمین حد بدانید که ذهن تان را به خوبی فعال میکند و چه بخواهید و نخواهید، در خوب نوشتن و کسب تمرکز نوشتاریِ شما تاثیرات شگرف و خوبی خواهد گذاشت وگرنه نوشتن با صفحه کلید حاضر و آماده مجازی کاری ندارد و هر آن اراده کنید، میتوانید بنویسید اما با این روش کمتر رنگ خلاقیت ویادگیری در لحظه را خواهید چشید!
برای نوشتن هم به هر موضوع و عنوانی که دلتان خواست پناه ببرید، مهم نوشتن و کلمه سازی است؛ سعی کنید تا حداقل یک صفحه را پر نکرده اید، قلم و کاغذ را کنار نگذارید. تنها با نوشتن و تکرار آن است که رنگ پیشرفت و ارتقای سطح را میبینید...
قرار نهم : روزی یک صفحه با قلم و کاغذ بنویسید.
10. تهیه لیست تجربیات موفق و ناموفق 98
برای اینکه سال موفق و پرتاثیری داشته باشید، لازم است از بسیاری از اشتباهاتی که در این سال داشتید درس بگیرید و سعی در عدم تکرار آنها داشته باشید. کسب تجربه بسیار اهمیت دارد اما درس تجربه و آموختههای طلایی که از آن به دست میآید، بسیار مهمتر است. اتفاقی میافتد و تجربهای بدست میآورید، ممکن است آنقدر تلخ و دل شکن باشد که دل و جانتان را برای مدتی برهم بریزد. تا آنرا تجریه و تحلیل نکنید و درس تجربه را از وجودش بیرون نکشید، کار درست نمیشود و ممکن است در اتفاقی مشابه، رفتار پیشین را انجام دهید و خسارتهای روحی و روانی مجددی متحمل شوید! پس درس تجربه خیلی مهمتر از کسب تجربه است چرا که تجربه یکبار بدست میآید و میرود اما اتفاقات مشابه دست از سرمان بر نمیدارند و در این زمان است که درس تجربه به دادمان میرسد و گره از کارمان میگشاید...
برای تهیه این لیست مهم، پشت میزتان (یا روی زمین) بنشینید و برگهای پیش رویتان بگذارید؛ سپس با خودتان خلوت کنید و این سوال را از منِ وجودی تان بپرسید که:
در سال 1398، چه درسهایی گرفتم و چه تجربیاتی بدست آوردم؟
هرچه به ذهن تان آمد و یا به سختی به یاد آوردید را با صداقت و جزئیات کامل روی کاغذ بنویسید. نه به خودتان تخفیف دهید و نه از نوشتن طفره بروید. جملات میتوانند کوتاه یا بلند باشند، تشریح شوند و یا به عنوان و تیتر بسنده شود؛ پس از آنکه لیست تان لبریز از جملات و کلمات شد، کاغذ اصلی را پیش رویتان بگذارید و تجربیاتی که در این سال کسب کردید را در قالب جملاتی کوتاه وطلایی بنویسید و درنقطهای مناسب بچسبانیدش و در سال جدید به آن مراجعه کنید. خوانش دوباره آنها هم به زندگیتان نظم و انسجام میدهد و از بسیار اتفاقات و خطاهای مشابه حفظ و حراست تان میکند...
قرار دهم : تهیه لیست تجربیات کسب شده در سال 1398
11. شش حرام زندگی در ماه آخر و سال جدید
برای این 23 روز، عهدی حقیقی با خودتان ببندید تا شش کار زائد و آسیب زا را تا حد زیادی ترک کنید. میدانم بسیار سخت است اما اگر افسار آنها را به دست نگیرید و نتوانید خودتان را در این باره کنترل کنید، منبع انرژی و حال خوش تان سوراخ میشودو انرژی مثبت، انگیزه، حال خوب، حس شادی و هزار و یک چیز دیگر را در گرداب خودش غرق میکند؛ برای جلوگیری از این اتلاف انرژی و تخریب حال خوش، چند کار را انجام ندهید...
غر و نق نزنید، گله نکنید، خودخوری نکنید، بیهوده نگران نباشید، حرص نخورید!
اگر این پنج کار را ترک کنید یا حداقل به نیمه برسانید، بسیاری از انرژیهای الهی که در وجوتان دارید حفظ میشود، هدر نمیرود و در نتیجه کمتر احساس بدی پیدا میکنید و رنج میکشید؛ زمانی که غر میزنید، گله میکنید، حرص و خودخوری میکنید، انرژیها از وجودتان بیرون میریزد و از بین میروند! کائنات و قانون کارما به انتظار نشسته اند تا حق شما را بگیرند پس نگران چیزی نباشید. این شش چیز را 23 روز از زندگیتان قیچی کنید، اصلاً نباشند، آن وقت ببینید چه اتفاقات خوبی در زندگی و روابط تان رخ میدهد...
23 روز سر قول تان بمانید و از آن عدول نکنید، هر زمان کائنات و روزگار به شما سخت گرفت و زندگیتان غیرقابل تحمل شد، صبر و سکوت کنید، موزیکهای دلخواه و ملایم گوش دهید، ممکن است اوایل کمیسخت و نشدنی به نظر آید اما نتایجش شگفت زده یتان میکند ؛ با عصبانیت، حرص و غر زدن، چه اتفاقی میافتد؟ چه مشکلی تابحال به دست این چند غول ساحر و قاتل حل شده است؟ چند زوج و خانواده با همین شش ساحر، از هم جدا شده اند؟این شش چیز، کم کم شما را به سمت حساس شدن و شک میبرد و زندگی شخصی یا مشترکتان را دچار تکانهای شدیدی میکند. از امروز با خودتان قرار بگذارید 23 روز، 3 هفته سکوت را در زندگیتان جاری کنید و نه غُر و نق بزنید، نه حرص بخورید، نه گلایه کنید و نه نگران چیزی باشید؛ اگر به نتایج مثبتی نرسیدید، از همان روز طبل غرولند را بردارید و به زمین و زمان غُر بزنید و یک ثانیه هم پا پس نکشید...!
تنها 23 روز با این رویۀ جدید پیش بروید، ممکن است تمامیمشکلاتتان حل نشود اما حتم بدانید اتفاقات منفی و انباشت روحی نهفته یتان کمتر و کمتر میشوند. امتحان کنید!
حضرت علی (ع) 25 سال سکوت کرد و هیچ نگفت، شما چند روز میتوانید سکوت و صبر پیشه کنید؟ اگر میتوانید در این 23 روز باقی مانده، سکوت، صبر و گذشتن از مشکلات کوچک و پیش پا افتاده را تمرین کنید و نتیجه اش را در روز 29 اسفند بازگو کنید...
این قرار را در فاز اول برای 23 روز و در فاز اصلی، برای تمامیایام سال 99 اجرا کنید.
قرار یازدهم : غر و نق زدن، گله و شکایت کردن، خودخوری کردن، نگرانی، حرص خوردن برای 23 روز ممنوع – تمرین 23 روزه سکوت، صبر و گذشت.
***
11 ماه و شش روز به روش خودتان زندگی کردید، 23 روز هم با این روش و قرارهای نوشته شده اش زندگی کنید؛ اگر تلاش واقعی داشته باشید و نیمۀ راه رهایش نکنید، حتما نتیجه مثبت و معقولی میگیرید و دستِ پُر بر میگردید، شک نکنید!
به میهمانی وارد شده اید که قرار است شاد باشید و پس از اتمام، با کالبد و ظاهری متفاوت بیرون بیایید؛ اگر شما بخواهید، میتوانید یکِ زندگی تانرا بزرگتر و بهتر از یازدهکنید...
به این 11 قرار که نشانه یازده ماه طی شده است، با جدیت و علاقه عمل کنید و نتیجه اش هرچه بود و شد را درتارنما و پست اختصاصی اش اعلام کنید. قرارمان فراموش تان نشود:
اگر شما بخواهید، میتوانید یکِ زندگی تان را بزرگتر و بهتر از یازده کنید...
قرار پایانی
نتایج و تجربیاتی که از اجرای قرارها بدست میآورید را در آخرین روز سال (پنج شنبه 29 اسفند)
زیر همین پست به اشتراک بگذارید...
منتظر خوانش نظرات و گزارش تحول شما عزیزان خواهم بود...